Healing

Een methode die je ondersteund bij het loslaten, opvullen en in balans brengen van je energie.

Healing

Wat is een healing?

Tijdens een healing kijk ik met je mee waar je gedachten, emoties en vastzittende energie kunt loslaten en breng ik balans in je energie zodat we jou kunnen bekrachtigen in wie je bent en je zo meer vanuit je wezensessentie kunt leven. Hoe een healing precies werkt valt niet helemaal uit te leggen, het is wel te ervaren. Je kunt je daarna kalmer, enthousiaster, vrolijker, vitaler, meer bij jezelf en ontspannen voelen

Een healing stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam en activeert jouw immuunsysteem. Er wordt altijd aandacht besteed aan verbinding met jezelf, zodat je steviger in je eigen schoenen kunt gaan staan.

Waarbij kan een healing mij helpen?

Waar healing vaak wordt ingezet voor ontspanning en rust, zet ik deze methode vooral in om op een zachte en natuurlijke manier emoties te helen, beperkende gedachten en overtuigingen los te laten, verslavingen aan te pakken of je bewustzijn te vergroten. Er zal in een behandeling niets naar boven komen waar jij nog niet aan toe bent.

Om een optimale ervaring aan te bieden kunnen de behandelingen ook gecombineerd worden met behandeling met kristallen, klankschalen, remedies en coaching. Informeer naar de mogelijkheden!


De behandeling

De Voordelen

  • Meer balans en minder stress
  • Diepe ontspanning en rust van lichaam en geest
  • Stimuleren van het zelfhelend vermogen en immuunsysteem
  • Helpen bij het loslaten van stress
  • Je energiesysteem in balans brengen
  • Hulp bij loslaten van negatieve denkpatronen en overtuigingen
  • Fysieke pijn kan vermindert worden of (afhankelijk van de oorzaak) verholpen worden
  • Kan je dichter bij je gevoel brengen en helpt bij het helen van emoties
  • Brengt je energiesysteem in balans
  • Bevordert processen van bewustwording en innerlijke groei

Praktische informatie

Een healing duurt ongeveer een uur. Je ligt op de behandeltafel met je kleren aan en door verschillende handposities stroomt de energie via mij door naar jou. Soms maken mijn handen contact met jouw lichaam, soms zitten ze daar net iets boven. Vaak komt er ook lichttaal naar boven.

Als om een bepaalde reden een liggende behandeling niet prettig is kan ik je ook een behandeling op een stoel geven. In het nagesprek deel ik mijn bevindingen en krijg je concrete en praktische tips.

Raadpleeg altijd een dokter bij ernstige fysieke, emotionele of mentale klachten. Healing is geen vervanging voor reguliere zorg, maar een waardevolle aanvulling daarop.

De kosten

Reguliere tarieven

Een Healing kost 50 euro voor 60 minuten

Een Healing in combinatie met koshi's, remedies, coaching of kristallen kent hetzelfde tarief.

Heb je specifieke wensen of wil je een intakegesprek a 25 euro (inclusief korte behandeling) inplannen neem dan contact met me op.

Healing op afstand

Een afstandsbehandeling duurt 20 minuten en kost 25 euro. Na afloop neem ik telefonisch contact met je op om te vragen hoe je de behandeling hebt ervaren.

Reductie

Heb je een laag inkomen of ben je student? Neem dan even contact met ons op om te kijken wat ik voor je kan betekenen.