Over mij

Vanuit verbinding naar co-creatie

Wie ben ik

In 2019 opende ik de deuren van mijn praktijk en ging ik van start als holistisch therapeut en multidimensionale healer.

Na mijn verhuizing van Arnhem naar Midden-Limburg heb ik in de zomer van 2022 besloten om mijn praktijk niet te heropenen, maar mijn talenten in te zetten bij evenementen,workshops en lezingen voor organisaties als Cosmic Guidance, Yunite en Ruben Robijn. In deze projecten combineer ik mijn aardse achtergrond van marketing / communicatie en organisatie met spiritualiteit en multidimensionaliteit. Daarnaast ben ik actief voor de Natuur en Milieufederatie Limburg, waarbij ik werk aan diverse thema’s waaronder natuur en circulaire samenleving. Met kwantumfysica en een holistische visie als basis creëer en co-creëren we samen een nieuwe samenleving.

Het is mijn missie om mensen vanuit allerlei lagen met zichzelf en met elkaar te laten verbinden en te bekrachtigen. Het werken vanuit de juist energie, het stellen van de juiste vragen, het aanreiken van de juiste mogelijkheden en het spreken van de juiste taal is hierin essentieel.

Daarnaast ben ik bezig om in Midden-Limburg een vrouwencirkel op te zetten, waarin een vast groep vrouwen maandelijks bij elkaar komt om met elkaar te verbinden en elkaar te bekrachtigen. Heb je interesse hierbij aan te sluiten neem dan vooral contact op!